درمان مرگبار | سیستم درمانی کانادا

کانادا یکی از کشورهای توسعه‌یافته قاره آمریکا به حساب میاد، اما با این وجود در زمینه درمانِ بیماران به شدت دچار مشکله! قضیه از این قراره که طبق آمارها و تجربه مردم کانادا، کلاً توی این کشور کسی توقع درمان سریع و به موقع رو نداره… و بیماران، برای مداوا یک دوره طولانی رو تحمل می‌کنن! مردم کانادا برای سیستم درمانی‌شون اسم جالبی گذاشتن! 😊 پزشکی راهرو! در واقع این اسم به راهروهای همیشه شلوغ بیمارستان‌ها کنایه میزنه.

عمق فاجعه اونجاست که نسبت به سایر کشورها، مراقبت‌های بهداشتی کانادا گرون‌تر هم هست. ولی با وجود این گرونی، سیستم درمانی همچنان دچار کمبود پزشک، کمبود تخت بیمارستانی و زمان طولانی درمانه. توی کشور کانادا مردم برای گرفتن یه MRI ساده، بیشتر از 9 هفته و برای سونوگرافی حدود 4 هفته منتظر میشن. اگه به اورژانس بیمارستان‌های کانادا مراجعه کنید، احتمالاً دو سه روزی طول میکشه تا تشکیل پرونده بدید؛ البته در مقایسه با چهارماه انتظار برای عمل جراحی، این زمان خیلی کمیه!

طبیعتاً اقتصاد کانادا هم از این ماجرا بی‌نصیب نمونده و هر سال کلی خسارت بهش وارد میشه. طبق آمار رسمی، هر بیمار کانادایی بابت از دست دادن زمان کاری و دستمزدش حدود 2000 دلار ضرر می‌کنه. به همین دلیل عده زیادی از مردم برای درمان به خارج از کانادا میرن. جالبه بدونید فقط در یک سال بالای 200 هزار کانادایی برای مداوا، سفر خارجی داشتن!

تمام این اتفاقات در حالی رخ میده که رسانه‌ها از مراقبت‌های بهداشتی رایگان در کانادا صحبت می‌کنن، اما نکته مهمی که در نظر گرفته نمیشه، اینه که هر خانواده کانادایی سالانه تا 41000 دلار برای دریافت خدمات پزشکی مالیات پرداخت می‌کنه! برای مشاهده منابع و کسب اطلاعات بیشتر درباره این پژوهش، مقاله آشنایی با سیستم درمانی کانادا رو مطالعه کنید.

پلاسما در اینستاگرام

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *